Articole nunta si botez. Fotograf nunta | LOGO Andi Iliescu

Ina si Andrei | Traditie, dragoste, tinerete si un strop de nebunie

Ina si Andrei | Dragoste, tinerete si un strop de nebunie

Ina si Andrei | Traditie, dragoste, tinerete si un strop de nebunie este titlul pe care l-am dat articolului de astazi iar in cele ce urmeaza va voi detalia povestea celor doi.

Intr-o dimineata, iesind pe usa apartamentului, mare mi-a fost mirarea ca in fata liftului sa fie Andrei, vecinul meu de palier, alaturi de Ina, noua educatoare a fetitei mele.

Asa a inceput povestea prieteniei mele cu  Andrei si Ina, acesti doi copii a caror tinerete te face sa zambesti de cate ori ii vezi, ale caror povesti le ascult cu drag de fiecare data.

Am inceput sa ne gandim la nunta aceasta cu mult timp in urma.

Am vazut implicare, am vazut oameni ce vor sa pastreze traditiile de acasa, am vazut bucuria fiecarei realizari in ceea ce priveste evenimentul care era tot mai aproape.

A venit si ziua mult asteptata, emotiile erau mari, mai ales la Andrei, stia ca vor veni prietenii, stia ce va urma si de aceea vibra de emotie.

Pe Ina am gasit-o in mijlocul traditiilor si obiceiurilor, ceva mai relaxata, dar si ea cu destul de multe lucruri de facut, cu prieteni dragi, frati, surori.

A urmat o slujba deosebita, la o biserica ce inseamna enorm pentru familia Inei.

Petrecerea, una pregatita cu migala, a fost o reusita, am dansat si ne-am distrat pana spre dimineata iar ceea ce a iesit va voi prezenta in imaginile ce urmeaza.