Articole nunta si botez. Fotograf nunta | LOGO Andi Iliescu

La nunta in Moldova cu Ioana & Andrei

Fotograf de nunta Andi Iliescu. Nunta in Moldova

De cate ori merg la nunta in Moldova stiu clar ca voi avea parte de ceva grandios.

Lume multa, gata de dans si voie buna, obiceiuri si datini ce iti testeaza rezistenta lacrimilor. Oameni simpatici pusi pe sotii, dar foarte profund implicati in desfasurarea momentelor.

Imi place asta si ador sa surprind tot ceea ce mai tarziu va fi samanta din care se va hrani sufletul.

Ioana si Andrei, nici ei nu au fost altfel, nici nu aveau cum sa fie diferiti pentru ca fac parte dintr-o gasca unica, dupa parerea mea, pentru care ii felicit si pe alocuri ii invidiez.

O zi in care ploaia ne-a lasat sa scriem mare parte a povestii, cu tocuri infipte in noroi, cu o rochie ce a rezistat de minune, cu pantofii mirelui ce nu isi mai aratau culoarea dar cu doi oameni indragostiti si fericiti.

Castelul Sturdza de la Miclauseni, ofertant ca de fiecare data, ne-a oferit un peisaj ce merita trecut in capitolele povestii noastre.

Cununia civila in fata castelului, cununia religioasa ceva mai sus la manastire intr-un cadru feeric sunt momente ce vor reveni in amintirea tuturor celor ce au luat parte la acest eveniment.

Seara, petrecerea a fost una de poveste si de povestit cu trupa Playlist, ce a tinut multa lume pe ringul de dans pana in zorii zilei.